Meleg időjárási vándorlás? Megvan a tavaszi utazási alapvető elemek

, hogy most már 60 fokkal meghaladja a Grúziában két napig, és a napsütés ad nekem az utazási viszketést. A tisztességes bőröm soha nem belemerült a trópusi vakációra, de a meleg időjárás megjelenése arra készteti, hogy most egy tengerparti székben feküdjek.

Lehet, hogy a tavasz arra készteti, hogy valami mást csináljon – menjen túrázni Colorado -ban, vagy talán (ha szerencséd van) vásároljon a New York -i nyári ruhásszekrényhez. Bárhová is akar menni, van néhány fényes és vidám utazási alapvető eleme, amelyek nem gátolják a funkcionalitást, hogy a választott rendeltetési helyhez eljuthassanak.

1. Ray-Ban macska napszemüveg: Nem érdekel, ki vagy, vagy hová megy, szüksége van egy pár Ray-Ban napszemüvegre. Még akkor is, ha már van párod, szükséged van egy másik párra. Négy párom van, és szükségem van egy másik párra. Ha akarod, könnyedén elindíthat egy pár szokásos fekete útválasztóval vagy ezüst repülõvel, de ha kissé fejlettebbnek érzi magát, ez az áttetszõ lila-to-tisztító macska-szem a hagyományos Wayfarer-t szellemes választás a meleg számára időjárás. Shopbop, 135 USD.

2. Grafikus kép útlevél pénztárcája: Óriási mennyiségű utazási-dokumentum szorongásom van, és folyamatosan ellenőrzem magam a zsebem és a táskáimat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy mindent megteszek, hogy felszálljak egy repüléshez, vagy bejuthassam a szállodai szobámba. Az igazolványom, a beszállókártyám, az útvonal és a szállodai kulcskártyák mindig szétszóródnak a poggyászok különféle darabjai között, és egy élénk színű útlevél tartó, rengeteg zsebével, helyet biztosítana az összes városon kívül Könnyen észrevehető a fekete lyukban, amely az utazótáskám. Még ha nem is hagyja el az országot, valami hasonló kötelező. Saks, 61 USD.

3. A LE SportsAC üdülési nagy hétköznapi: Az utazási táskákról beszélve, a tartós szintetikus napsütéses minta, mint a nejlon, akkor az út, ha olyan lehetőséget keres, amely nem jelenik meg, vagy nem mérlegel téged. Még a repülés közbeni eltolódása esetén sem tudom elképzelni, hogy bármilyen problémám lenne, ha megtalálom a hordozást, ha ezt a szórakoztató nyomtatás tartalmazza. Shopbop, 108 USD.

4. TUMI KÖNNYEN HASZNÁLATOS NEMZETKÖZPONT: OK, tudom, hogy a Chartreuse nem funkcionális szín. Biztos vagyok benne, hogy végül megmutatja a szennyeződést. Értem. De annyira fényes és modern, hogy nem tudom motiválni magamat a legkisebb gondozásra, és ez minden bizonnyal kiemelkedik az unalmas, fekete-samsonit-terhelésű poggyász-körhintán az esetleges rendeltetési helyén. Csak vigyázzon, hogy egy másik utas ne féltékeny legyen a félelmetes bőröndre, és ragadja meg, amíg nem keres. Tumi, 495 USD.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *