• Uncategorized
  • 0

Purseforum Roundup – augusztus 20.

Itt, Brooklynban, megtapasztaljuk azt, amit szeretnék telefonhívni hamis ősszel – gúnyos levelek a padlón, könnyű szellő, valamint még egy tök ízű gyertya égő is van. Ebben a pillanatban. Ez mind hazugság, de minden percben örömömre szolgál, amíg csak tudok. Mindezek a korai őszi érzések befolyásolták, hogy karamell színű táskák körét készítsem. Ha csak csatlakozik hozzánk, hé, és üdvözlöm, lehetővé tegyük számunkra, hogy pontosan leírjuk, hogyan működik:

Ezek a Roundupok egy elgondolkodva kurátus képekből készülnek, amelyeket rendkívül saját táskáik rendkívül saját TPF tagjaink tettek közzé. Hetente, amikor a fórumokkal fésülünk, kiválasztunk néhány preferált képet, és mindegyiket egy helyen hozjuk össze az Ön számára. Ha még nem vagy tagja, most itt az ideje, hogy csatlakozzon, mivel fantasztikus hely, hogy összekapcsolódjon a kézitáska rajongóival. Tehát mindezt kijelentve, nézzük meg, mi volt ez a hét számunkra!

A TPF gombóc

A napot kezdjük ezzel a hihetetlenül hűvös chloé -val, amelyet a tagunk, Ludmilla osztott meg a „Milyen kézitáska/pénztárcában hozsz ma?!” cérna.

Gratulálunk a tagunknak _gelato_ -nek a legelső kvóta táskájához, ez a szenzációs B30 arany togóban, amelyet megosztottak a „Mi a legfrissebb Hermes -vásárlás?” cérna! Ez egy nagy Hermès mérföldkő, valóban fantasztikus megdöbbent.

Mi nem tetszik ebben a teve caro -ban? Ezt a „Dior Caro!” -T megosztotta a mi tagunk. cérna. Úgy gondolom, hogy ez az eddigi preferált színem ennek a táskámnak.

Következő lépésként tovább haladunk a jelenlegi megszállottságomhoz, a Loewe puzzle -hez! Ezt a fellebbezést a Gloomfilter tagja megosztotta az „Augusztus vásárlások! Valakinek meg kell szereznie valamit! cérna. Teljesen követelményem, hogy ezek közül az egyiket visszahozjam a rotációmba.

Most már ezt a csodálatos Chanel -szárnyat megosztjuk a tagunk, Guccigonewild a „21a karamell / barna / konyak színű” szálban.

Végül, bár nem utolsósorban, ez a bájos kis Cara Oak -ban, amelyet Floridy tagja oszt meg a „Mulberry Cara – csak képek” ajánlási szálban. A tölgy olyan hagyományos színű, és én is szeretem ezt a táskát, mint egy hátizsákot.

Többet akar?

Aggódik Chanel legutóbbi kiváló minőségű kérdései miatt? Hisz abban, hogy egy szárnyat vásárol, de nem biztos benne, hogy megéri -e a pénzt ezen költségnövelés mellett? „A minőség rosszabbodik .. valószínűleg nem sokkal több Chanel?” A szál valóban lenyűgöző, az ügyről szóló ellenőrzés volt. Ebben a szálban a fórum tagjai megosztják saját tapasztalataikat a táskákkal, az üzletekkel, valamint a javításokkal.

Kevésbé súlyos és sokkal szórakoztatóbb kijelentkezés: „Mi az egyetlen dolog, amit abszolút nem szeretsz egy táskában?” cérna. Szeretem elolvasni más emberek kézitáskájának kedvtelésből tartott állatait, amikor a táskákra vonatkozik, különös tekintettel a táskának néhány preferált magas tulajdonságaim felfedezésére, ha valaki más nem tetszett. Ennyi erre a hétre mindenkinek, a következő alkalommal!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *