Mini áttekintés: Céline Poggyage Tote

Vannak -e bizonyos táskák a gyűjteményében, amelyekre kifejezetten emlékszel a hajsza izgalmára? Igen, és ez volt az egyik számomra. Abban az időben NYC -ben éltünk, és a Céline Poggyag -táska mind dühös volt. Abban a pillanatban, amikor a kobaltkékben láttam, tudtam, hogy szükségem van rá: ez volt a színem. kisebb probléma; Az egyik megtalálása majdnem lehetetlen volt. Ez volt az előzetesek, amikor sokkal több ingyenes időm és kevesebb gondom volt, ezért elkezdtem különböző üzletekbe menni és érdeklődni, majd elmentem a Barney-ba (RIP), és a nevemet a listára tettem. Az értékesítési munkatárs azt mondta: „Azt hiszem, szerencsés lehet”. És igaza volt.

Néhány nappal később visszahívott, és egy fülkébe ugrottam, hogy bejuthassam a szépségemre. Emlékszem, hogy más emberek vásárolnak a boltban, és látta, hogy a táskámat kihozták és rá is zihálnak! Lenyűgöző volt, és az enyém volt. Ha kérdezel tőlem, azt mondom, hogy ez volt a legjobb szín, amelyet Céline valaha készített a poggyász -totjainak. A bőr nagyon vastag, de puha is, ami hajlamos a karcolásra. Emellett ez a táska tiszta.

Az idő múlásával a céline poggyász -táska olyan nagy lett, hogy rájöttem, hogy lejátszott, és visszavonultam a poggyász -tóimat a szekrényembe, ritkán hordozva őket. Amikor azonban Phoebe Philo elhagyta a márkát, a #Ooldceline ismét kívánni és újszerűvé vált, tehát izgatott vagyok, hogy soha nem osztottam el ezt a szépséget.

Mely poggyász -totok vannak, tudom, hogy nagyon sokan megvannak?! Láttam néhány előzetes szeretett kobalt kék poggyász-totot, amikor viszonteladási helyszíneken kerestem, de ők olyan helyszínek voltak, amelyekkel nem voltam olyan ismerős, tehát nem akartam így küldeni neked. A FashionPhile nagy választékkal rendelkezik a poggyász -totokból, amelyeket javasolok, hogy nézd meg.

Nézze meg itt a poggyászfedelem videó áttekintését!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *