Bemutatja a Sézane Tiger Crossbody táskát

, ha megfelel az Instagram divat befolyásolóinak, akkor valószínűleg többet látott, és a közelmúlt A befolyásolók tehetséges termékek, valamint fizetnek a márkákról való beszélgetéshez, amely néha fantasztikus ajánlatot tesz egy konkrét márkával való látáshoz, bár sokan még mindig viselnek, és olyan termékeket hoznak, amelyeket szeretnek, és úgy tűnik. Sézane az utóbbi kategóriába tartozik. Nem láttam, hogy a Sézane szponzorált kiadványként jelölt sok Insta csillagból, akiket látok a márkával (bár az emberek gyakran nem jelölték meg a szponzorált anyagokat, de ez egy teljesen más történet), tehát úgy tűnik, hogy ez a márka van Csak most nagyon forró.

Kaitlin, valamint én is egy kicsit beszéltünk Sézane -ről, valamint pontosan, hogy mennyire szeretjük a táskáit. Jelenleg az új márkák versenye a kortárs költségfajtaban felgyorsul, valamint Sézane -t a keverékbe dobhatjuk. A Morgane Sézalory alkotója 2013 -ban mutatta be Sézane -t, valamint az első francia címke, amely online vállalkozását kezdte. Létrehozása óta a márka virágzott a hagyományos nőies stílusokkal, valamint a párizsi esztétikával. Már egy ideje láttam a Sézane Tiger Crossbody táskát, és nagyon tetszik. Folyamatosan felfedezem ezt a színkombinációt, hogy minden olyan árnyalat tökéletes keveréke legyen, amelyet most szeretek, beleértve a rózsaszín, a korall és a tégla megfelelő árnyalatát, mind a velúr.

A Tiger Cross testtáska nem nagy méretű – a mérések 9 1/2 ”W x 7” H x 3 ”D, 20 ″ -es hevederrel (és van egy mini méret is), bár úgy tűnik, hogy nagy a Hozzon fontos elemeket. A táskának van egy első szárnya, amelynek reteszelése zárja be a belső teret. A külső elülső zsebét szintén a külső bezárás borítja, tehát a táska kinyitásakor érhető el, valamint az elsődleges rekesznek van cipzáras és falzseb. A táska hátsó részén van egy mágneses zseb, amely a táska hátuljának nagy részét felveszi, tehát meglehetősen tágasnak kell lennie. Nem láttam személyesen ezt a táskát, azonban a márkával kapcsolatba lépett, hogy elküldjék -e olyan mintát, amelyet kipróbálhatok, hogy több információt megosztjak veled.

Nagyon szeretem ennek a táskának a megjelenését; Gyorsan úgy tűnik, mintha valakihez hasonlóan működik, mint én, aki nem mindig öltözött, és nem lesz túlságosan képzeletbeli, ugyanakkor szintén felöltözhető. Ha nem tetszik a láncszíj, akkor lesz egy leszerelhető bőrheveder is. Imádom ezt a táskát, és annyira izgatott vagyok, hogy Sézane éppen a Nordstromban mutatták be, ami sokkal könnyebbé teszi a vásárlást. A Mini Tiger Crossbody táska 345 dollár, valamint szilárd korallvörös színű, van egy fekete változat is, amely hagyományos, bőr és velúr kombinációval, valamint a preferált verziómmal, amely 365 dollár.

A Sézane szintén gyönyörű ruhákat készít (nagyszerű ajánlatokat tettem a nőies stílusairól az Instagram -on), valamint fantasztikus ruhák, cipők, valamint egyéb táskák a Nordstrom -on.

Vásároljon Sézane -t a nordstrom.com webhelyen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *