Oscar de la Renta Grafton Hold

A múlt héten Oscarprgirl tweetelt: „Számomra egy igazán nagyszerű napi tartás értékes árucikk”. Megnéztem a tweetet, és bólintottam a fejem. Aztán kinyitottam a képét, és beleszerettem. Mindannyian megérted a kuplungok kedvelését, általában a purseblog -on átmegyek rájuk. Üdvözöljük az Oscar de la Renta Grafton tartását a képernyőjén. Most törölje le a drool-t, és menjünk le ennek a teljesen swoon-méltó kuplungnak a részleteihez.

A programból azonnal vonzom a tengelykapcsoló Teal Lizard verzióját. A Teal egy olyan szín, amely mindenki számára jól működik. Ez egyike az univerzális színeknek. Amellett, hogy itt van, a gyík bőrben van, amely kisebb fényt és extra dimenzióval jár. Nem árt, hogy ez a tartás maga egyenesen gyönyörű. A stílus utánozza a borítékot, valamint egy mágneses pillanat alatt, valamint egy kis oldalsó zsebével rendelkezik. Szerezzen be Oscar de la Renta segítségével 2,190 dollárért.

Míg a gyík bőr verziója a szívemnek, részben a színnek köszönhető, van egy nem-exotikus bőr verzió, amely hasonlóan kedves. A fém kaviár Grafton Hold jobb áttekintése egy speciális szerkezetet mutat be, amely egy bélyegző technikából származik. Ez a táska azonban csak bőrből készül, még egy legjobb színben a kopásképesség, az antracit. Pontosan ugyanaz a táska, különböző színű és anyag. Szerezd meg az Oscar de la Renta -t 990 dollárért.

A tartás mindkét verziója érdekes, mindkettő gyönyörű, és (hé, vagy mindkettő!) Kiváló választás lenne. A méret rendkívül tágas, 9,5 ″ w x 7 ″ H x 2 ″ D, ami jól működik a nappali vagy esti kopáshoz. Mindannyian megértettük, hogy Oscar de la Renta a domain mestere, csak örülök, hogy látom, hogy domainje tartalmazza a kézitáskákat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *