• Uncategorized
  • 0

A Prada 2017. tavaszi kollekciója két vadonatúj nappali táskát

tartalmaz a Prada 2017. tavaszi számára, a Matriarch Miuccia Prada márka kijelentette, hogy meg akarja debotektálni tipikus stílus-folyamatát, hogy felfedezzék a kifinomultságokat, és most, valamint a mai napig. – Az eredmények hordható darabok voltak, luxus részletekkel, mint például a Marabou, valamint az egzotikus bőr, két új táskastílus mellett: egy láncszalag szárnyas táska, valamint egy duffel-stílusú táska.

Mindkét darab sok jelentős részlete a széles, lapos bőrcsíkok voltak, amelyeket akcentusként sportoltak. A szárnyas táskák a bezárás részeként használták őket, míg a duffelek mindkét Gusset -ben szerepeltek, és miközben szeretem mindkét új mintát, szeretném megnézni a szárnyas táskát személyesen. A bőrcsíkok meglehetősen hosszúak, és nem távolítják el pontosan, hogy a minták miként hozták a táskákat a kifutópályára (szó szerint a mellényük közelében tartva) pontosan hogyan építették be a táska szerkezetébe.

Ha a hosszabb szalag eltávolítható, vagy ha a táskát félig nyitották, és valamilyen módon beillesztik a bezárást egy olyan módszerrel, amely nem távolít el a képekről, akkor valószínűnek tűnik, hogy a táska kiemelkedő lesz a vásárlók körében. Ha nem, akkor a varázsa sokkal korlátozottabb lehet, ami valószínűleg a Prada szándéka lehet az első helyen: valami különleges és szezonális előállítása. Akárhogy is, mindkét stílus úgy érezte, mint a márka kiegészítőinek esztétikájának izgalmas bővítése. Vizsgálja meg az alábbi képeket.

[Fotók a Vogue Runway segítségével]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *