• Uncategorized
  • 0

Kristin Bőr Hobo edző: Egy azonnali klasszikus

Van néhány táska odakinn, amit látok, és azonnal tudom, hogy szükségem van. Az oktató Kristin Leather Hobo egyike ezeknek a táskáknak. Mielőtt sokkal tovább megyek, valószínűleg mindannyian felvették, hogy Amanda és én meg akarom próbálni sokkal több oktatózsákot. Őszintén szólva, ezek a táskák nagyszerűek, és nincs ok arra, hogy ne fedezzük őket. Mindez az Amanda Kristin nagy Hobo oktatójának áttekintésével kezdődött, amelybe sokan beleszerettek. Tehát, amikor a Kristin vonal nagyobb táskájával találkoztam, tudtam, hogy ezt is lefedni kell.

Mindenekelőtt az a verzió, amelyre először a szemem volt, kék volt. A táska fekete, fehér és taupe -ban is érkezik, de a szívemben lágy foltom van a kék táskákhoz. És ez nem csak bármilyen kék, hanem sötét, de nem * túl * sötétkék. (Nagyszerű leírás, mi?)

Másodszor, a bőr, mint szinte az összes oktatóbőr, csodálatos. Ezt észreveheti a képen, és ha véletlenül bemegy egy oktatóboltba, akkor jobban hiszed, hogy amikor megérinti a bőrt, akkor minden legvadabb álmainak felel meg.

Végül, ez általában csak a teljes csomag. Kiváló színű, tartós és rugalmas bőr, valamint csak a divatos elemek ideális tippe van. Tudom, hogy valójában nem használnám a Carry Strap -t (10 ″ csepp), de rögzítenék, és hagynám, hogy a táska többi részét leengedjem a hozzáadott mozgáshoz. Köszönöm a jóságnak a lehetőségeket! Menj át a Nordstromon, csak 298 dollárért.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *