Kor Megfelelő trendek

, mert csak olyan finom bor, a stílusodnak jobbnak kell lennie az életkorral!

Biztos vagyok benne, hogy most rájöttél, de a “trendek” életkor szerint változnak. De ha a 40-es években, 50-es években vagy 60-as években tartózkodik, akkor remélhetőleg a saját aláírása és a stílus érzése van. A döntő az, hogy hogyan hozza létre a kapszula szekrény (erről bővebben később), és átfogja az új trendek, hogy a munka az Ön számára, a szervezet típusa és az életkor.

Ahogy elmentem a 20-as évektől a 30-as évekig a 40-es évekig, akkor jól hagyjuk abba, csak állj meg ott, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a divat trendek különböznek a 20-valami gyakornokaim számára, de ugyanakkor különböznek az én anyukám kor. Mint mondják, 50 az új 40, jobb?!?! De rengeteg politikát kell, hogy tudnia kellene és stílusos ötleteket, amelyeket szem előtt kell tartania.

Tehát az egész életem gyűlöltem a “trend” szót, számomra azt állította, hogy korlátozott futás lenne. és miért költeni sok pénzt valamire a költség kopás csak nem teszi indokolttá. Ha még nem hallottál a viseletenkénti költségről, akkor itt megnézheti az FB-t.

Különben is, meg akartam megosztani a kedvenc ötleteimet, hogy öleljen és elkerüljem a 40+ nők számára.

Top 5 tipp

Fektessen be egy gyönyörű, klasszikus kabátot, amely az éghajlatára szolgál.

A bőr felsőruházata feltétlenül trend az öleléshez. Idén ősszel, beruházni egy megfelelő bőrkabát, az egyik gomb helyett cipzár és hosszabb hemline.

Elérje a sötétebb denim árnyalatokat.

Itt van egy tény: a sötét mosás denim természeténél fogva fogyás. Plusz, tekintve, hogy közelebb kerülnek egy fekete vagy haditengerészethez, sokkal több felnőtt és sokkal könnyebb öltözködni, mint a fehérített mosás. SHY távol a túlzott elhalványulástól vagy a szomorúságtól, a leginkább korúakért felelős farmert.

Mutassa ki a levegőt a hasítás helyett, és válassza ki a közepes hosszúságokat.

A pezsgő V-nyak nagyszerű volt a húszas években, de most idősebb vagy bölcsebb. Ahelyett, hogy a legjobb push-up melltartóra húzódna, jelölje ki a levegőt a váll pulóverrel vagy csónak nyaki sziluettekkel. Hihetetlenül kifinomultabb és szexi, anélkül, hogy gombbal vagy vampy lenne.

Kerülje a matchy-matchy megjelenését

Az ölelés elválik, és amely magában foglalja a mix-és-meccs megközelítést, amikor a cipőjére és az övére vonatkozik.

Fektessen be a döntő tartozékaiba.

Te egy nőtt nő vagy. Ez azt jelzi, hogy van egy táska, hogy a) Nem fogsz zavarba ejteni, hogy hordozzon körül, és b) legalább két bókot indít, ha azt tesz. Soha nem fogsz megbánni, hogy vásároljon időtlen stílus, különösen az, amely jobb lesz az életkor (Ó, hello, természetesen kopott bőr).

Ugyanígy nem szabad pénzt pazarolni az olcsó szövetekre, akkor pénzt kell költenünk arra a dolgokra, amiket újra és újra viselni fogsz, akárcsak a fényes új kis fekete ruhát. Gondolkodj: kiváló minőségű, kifogástalanul illeszkedik fehér pólók és időtlen, Crewneck cashmere pulóverek.

Célja, hogy végül hozzon létre egy kapszula ruhásszekrényt. Mivel a végén nem kell semmit kapnod, hacsak nem érzi magát lenyűgözőnek!

A kapszula ruhásszekrényhez először meg kell mennie az ötlet mögött, hogy 30-40 elemre van szükséged.

Válassza ki az alapszínt: fekete vagy haditengerészet

Ezután válasszon néhány semleges mag szekrény lényegét: fehér, elefántcsont, barna, bézs, teve és / vagy szürke

Válasszon két-három akcentus színt. A színséma ilyen módon történő szűkítése nagy palettát ad neked, hogy sokoldalú megjelenést teremtsen, amely könnyen keveredik és egyezik.

Végül adjunk hozzá 1-2 mintás elemet, például csíkokat, virágos, kockásokat és néhány rétegelt elemet, mint egy kabát, blézer, kardigán, attól függően, hogy hol élsz.

Minden szezonban új kapszulát és kapsz bele leegyszerűsítik, és kevesebb, mit is kell viselni minden nap. kevésbé sokkal sokkal inkább sok szempontból van.

Szeretne többet megtudni rólunk és kézitáskáinkról?
Kattintson ide a listához!

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
1Kattintson a Pinterestre (új ablakban nyílik meg) 1
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

5 Trends, hogy vigyázzon erre a Springapril 8, 2015in “Fashion”
Key Shopping Habitsefebry 20, 2015in “Fashion”
Mindannyian olaszul lehetünk valamilyen módon 1, 2015 “divat”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *