• Uncategorized
  • 0

BTS: csak a kezdet

Az egyik az új design gyakornok Brynn Capella kézitáska ezen a nyáron, már megtanultam annyira ezt az őrült iparban. Mivel a textil- és ruházati menedzsment program hallgatója, tanulmányoztam, tanulmányoztam, és az összes olyan különböző lépésből készült, amelyek a termék létrehozásának folyamatába kerülnek, de valójában megismerkednek, hogy minden első kéz olyan érdekes volt.

Brynn képes személyesen kommunikálni vállalkozóival, mert a termelés Chicago-ban alapul. Ez lehetővé teszi, hogy jöjjön be, amikor csak azt akarja, hogy ellenőrizze, hogy ellenőrizze a rögzíteni kívánt zsákokat, a hardverszámlálás frissítéséhez és a minta táskák csípése előtt, mielőtt véglegesítik a termeléshez. A korábbi tervezési gyakornok, Moria, segített létrehozni két új formatervezési Brynn már dolgozik, és ő annyira izgatott, hogy a minta zsákok életre. Miután meglátta az összes munkát, amely csak egy minta táska, találtam magam szívesen kezdeni a következő tervezés a Brynn tavaszi / nyári 2017 gyűjteménye. De megtanultam, hogy ez csak nem olyan egyszerű …

Az iskolában soha nem változtathatjuk meg a ruhadarabot, így soha nem gondoltam az összes olyan elemre, amelyek kiegészítőket alkotnak. A kézitáskákhoz a cipzárral, minden színre, minden egyes hosszúságra kell gondolnia, és minden egyes típusra. A második vállalkozók raktárában elindítottuk a cipzárokat, amelyek már raktáron voltak, így a következő sorban megrendelhetünk megrendeléseket. Legalább 1000+ cipzárat számoltunk be. Ezután számítottuk a többi “hardver”.

Úgy gondoltam, hogy az iparág kiegészítő oldalára van szükségem, azt hittem, hogy elkezdjük számláló csavarokat vagy valamit, de azt találtam, hogy a hardver nem mindig a konyhai szekrény gombokra utal, hanem a kézitáskák is harisnya is, és ez magában foglalja az összes különböző csapot, D-gyűrűk, O-gyűrűk (alapvetően bármi fém). Miután befejeztük ezt a folyamatot, készen álltunk arra, hogy új hardvereket rendeljünk a következő táskánkra az őszi gyűjteményben.

Most, a fogaskerekek az őszi gyűjtemény megrendelésekből, egy bőripari társaságba mentünk, és több száz bőr színmintát nézett. Az ideális szín keresése nem olyan egyszerű. A legjobb áron kell lennie a legjobb minőségű és a legjobb színnel. Körülbelül egy óra múlva megnézzük a színmintákat, körülbelül 10 “maybes” -hez jöttünk. Aztán visszajöttünk, és a másik 10-hez mellette helyeztük el, talán korábban megnéztük. És ez csak az első kezdete.

Visszatekintve mindig elképzeltem a szerződő társaságokat, hogy hatalmas, nagyon ipari helyek legyenek, amelyeknek több munkavállalója van az egyenruhákban és az összeszerelési vonalakban, de a meglepetésemben meglehetősen ellentétesnek találtam. Vannak polcain anyag-változtatásának a különböző cégek működnek együtt, minták mindenféle sorban a falak, és vannak eszközök és gépek, amelyek mintha tudták levágni az ujját, ha megérinti őket .. de valahogy ez zaklatott hangulat minden A szervezett káosz kivételével, amely létrehozza a Brynn Capella-tervek életét, és nem várhatom, hogy lássam, mi van ez a nyár a boltban!

Ossza meg ezt:
Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson a Megosztás a Facebookon (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Tudod, hogy a kézitáska hogyan történik? Március 2, 2018 “Fashion Business”
Ez minden bizonnyal az IT! Augusztus 19, 2020. “American Made”
GYIK: Brynn Capella HandbagsJuly 8, 2015 “Chicago”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *