• Uncategorized
  • 0

Purseonals: Rebecca Minkoff Nikki Hobo

, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes purseonali cikkek a lehető legpontosabbak, a táskát legalább öt napig tartom, mielőtt leülnök, hogy megosztom az én gondolatok veled. This method I utilize the bag utilized as part of my daily life, from short tasks to long days out as well as about.

Az értékelés alatt most az én Rebecca Minkoff Nikki Hobo, egy táska, akit tetszett nekem, hogy Rebecca nagyon először kiadta, mégis valahogy csak egy nikki magamnak tulajdonítok. Körülbelül 7 hónap múlva megkaptam ezt a táskát, valamint kihagyták azt, mint egy kicsit.

Itt van pontosan, hogy a Rebecca Minkoff Nikki pontszámok a Pursblog Purseonals minősítéseinkben:

Esztétika
A HOBO egy alakja, hogy sok covete, valamint Rebecca Minkoff volt egy egyszerű idő, amely egy hagyományos hobo stílust eredményezett. A Nikki kitölti minden esztétikai kívánságot, amikor egy nagy hobo-ra vonatkozik – az alak slouchy, de nem teljesen limp, és az oldalaknak van néhány további hardvere, hogy különleges érintést biztosítson.

Amikor a Nikki lefelé feküdt, a táska teteje szinte megérinti a felső fogantyút. Egy pillantásban úgy tűnik, hogy nincs módszer, hogy ez a táska alakja a hordozva, és kényelmes, de a táska teste, hogy a 9 “-es szállítócsökkenést biztosítson. Ez elegendő, ha van egy vékonyabb póló, de a táska mindig lecsúszik a hordozom, amikor pulóvert vagy kabátot használok. A csökkenés egyik hüvelyk nagyszerű lenne, kettő ideális lenne.

Ha úgy tűnik, mintha sokat mondok az esztétikáról, akkor azóta nem vagyok. A HOBOS többsége mind az alapvető, mind a várt, ami sem nagy vagy szegény dolog – csak egy hobo dolog. as well as this expected shape as well as look is what Rebecca supplies with her Nikki bag.

Használhatóság + teljesítmény

Rebecca Minkoff is understood for her hardware detailing, as well as while the Nikki I own does not have a ton of extra details, the hardware still adds a bit of weight to the bag. Ha az órákig meghozom ezt a táskát, akkor elkezdem továbbítani a hordozást, hogy elvégezzem a súlyt, mivel a táska kitöltötte, hogy a hordáimba ásva, és egy ideig nehéznek érzi magát.

Ahogy az esztétikában tárgyaltam, a kezelés csökkenése mindaddig működik, amíg nem használok semmit olyan vastagsággal, valamint jól ülnek a vállamon. A táska szorosan öleli a testemet, amely mindig sokkal biztonságosabbnak érzi magát. A felső mágneses lezárással záródik, így a táska két végét könnyen megközelítheti a nem kívánt kezek számára – ez azonban csak akkor fordulhat elő, ha a táskát a karja vagy a kezéhez hozza. Ha a vállamon használják, a táska kockázatmentes, valamint kényelmetlen. Megértem, hogy a cipzár teteje úgy tűnik, hogy irritálja, hogy nyitva van, és zárja be, de figyelembe véve, hogy én vagyok annyira, hogy én vagyok annyira – Biztonsági okokból tetszik.

A Nikki belsejében egy tágas zip zseb van az egyik oldalon, valamint három nyitott zsebbel a másik oldalon. Mint sok zsák, amikor eléri a nagy nyitott rekeszbe, bizonyos termékek megtalálása nehéz – azonban olyan, mint minden táska. Ahhoz, hogy elérje a zsákot, hogy csúsztassa le a vállát, de felfedezem a belső zsebeket, amelyek hasznosak az elválasztáshoz.

Minőség + épület
Ellenőriztem az emberek értékelését az RM fórumokban, amelyek problémái voltak az RM zsákokkal. Azonban abban az időben, amikor volt ez a táska, nem tapasztaltam semmilyen típusú kiváló minőségű problémát. The thick leather has a minor glossy surface as well as even if I actually scratch my nail over the bag, it does not leave a mark. Nem használtam a zsákot elég hosszú ahhoz, hogy pontosan meg lehessen látni, hogy mennyire kihasználják a hatásokat, a sarkok fantasztikus formában vannak ideálisak most, valamint a hardver felemelte. A Nikki bőrön vastag, valamint az Smooshy, nem olyan puha, mint amilyenek általában nem merevek.

The only problem I have is about the high quality as well as consistency of leather utilized on opposing panels. To add a style element, there is a double stitch in the front as well as back center of the bag. Upon better inspection, different panels of leather are utilized right here that satisfy in the middle. I’m a stickler for leather matching up completely as well as while not almost as poor as I’ve seen on other bags, there are minor leather discrepancies.

The inside is lined in a cotton canvas dark brown/black kiss print lining. all of the pockets are simple to access, as well as the open pockets in shape a phone perfectly. Rebecca Minkoff bags always make sure inside performance is a top priority, as well as that is obvious with the Nikki.

Érték
For a spacious, all-leather, large hobo (18″x 4″x 14.5″) from a contemporary designer, the cost is extremely reasonable. Rebecca Minkoff styles have gathered tons of interest from shoppers, stars as well as fashionistas alike, as well as compared to other hobos this size under $500 is on the loweroldal. Mint sok kortárs tervező, a táska nem az USA-ban készült. A NIKKI 495 dollárba kerül Rebecca Minkoff, valamint a Shopbop segítségével.

A “ez” szempont
Amikor egy nagyszerű megjelenésű Hobo-ra vonatkozik, Rebecca Minkoff a Nikki-ot nyújtja. Ha valaha is rangsorolsz egy hobót egy rendkívül magas “ez” szempontból – akkor hihetetlenül különleges lesz. Ez a hobo a “könnyű elegáns” jelentése.

Teljes

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *